..En de persoon erachter

Het verhaal van Qrachtig

Persoon achter Qrachtig

Mijn naam is Dylan Morre, woonachtig in Sint-Michielsgestel. Naast 9 jaar ervaring, neem ik als persoon spontaniteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid mee. In combinatie met een gezonde dosis humor zorgt dit voor een laagdrempelige aanpak in mijn werk. 

Ik vind het erg belangrijk dat de band met alle cliënten natuurlijk verloopt. Zelf ben ik een gevoelsmens en zal ik naast mijn kennis en ervaring vanuit een puur gevoel handelen. 

Interesses & passie

Bewegen is één van mijn hobby’s zoals kickboksen, fitness of circuittraining. Dit werkt voor mij als een goede uitlaatklep om met een frisse blik andere mensen te kunnen helpen. 

Ook ben ik graag sociaal bezig met familie en vrienden. Het intrigeert mij hoe iemand leeft en waar diegene energie uithaalt. Aan de andere kant kan ik me ook heerlijk terugtrekken in- en genieten van de natuur. Dit pas ik ook toe binnen mijn werk, dat voor rust zorgt.

Nu vergeet ik één van mijn grootste passies te vertellen: vitaliteit ofwel gezond bezig zijn! Ik probeer mijn lichaam & geest gezond te houden door genoeg balans te vinden tussen in- en ontspanning en de juiste voeding. Deze ervaring rondom vitaliteit neem ik als maatwerk mee in het werk voor jou.

Ervaring binnen Qrachtig

Momenteel werk ik ruim negen jaar als begeleider in de psychosociale zorg. Om kennis op te blijven doen volg ik  en heb ik diverse cursussen gevolgd.

Naast mijn voormalige baan als persoonlijk begeleider bij Leermakers Groep heb ik in 2019 in alle transparantie Qrachtig opgezet. Met mijn kennis en ervaring kan ik meer zorgvragen beantwoorden vanuit mijn eigen visie en vrijheid. In december 2022 heb ik de stap gemaakt om mezelf volledig te richten op Qrachtig.  

Vanuit Qrachtig spreek ik in de wij-vorm, we doen het namelijk samen. Samen met elkaar, met de omgeving, maar ook met andere ondernemers die ik aanhaak waar dat van belang is.