..En de persoon erachter

Het verhaal van Qrachtig

Persoon achter Qrachtig

Mijn naam is Dylan Morre, een doelgerichte doorpakker uit Sint-Michielsgestel. Met 10 jaar solide ervaring op zak, binnen het maatschappelijk werk, breng ik vastberadenheid mee. Als doorzetter ben ik vastbesloten om resultaten te boeken samen met jou en jouw omgeving. Daar krijg ik energie van! 

Mensen omschrijven mij als een betrouwbaar en toegewijd persoon. Mijn aanpak is gegrond met spontaniteit en een gezonde dosis humor, wat een verfrissende benadering van mijn werk garandeert.

Ik streef naar een natuurlijke en pure band met alle cliënten & samenwerkingen. 

Interesses & passie

Bewegen is één van mijn hobby’s zoals kickboksen, fitness of circuittraining. Dit werkt voor mij als een goede uitlaatklep om met een frisse blik andere mensen te kunnen helpen. 

Ook ben ik graag sociaal bezig met familie en vrienden. Het intrigeert mij hoe iemand leeft en waar diegene energie uithaalt. Ik kan me ook heerlijk terugtrekken in de natuur. Dit pas ik ook toe binnen mijn werk, dat voor rust zorgt.

Nu vergeet ik één van mijn grootste passies te vertellen: mentale & fysieke vitaliteit! Ik probeer mijn lichaam & geest gezond te houden door voldoende balans te vinden tussen in- en ontspanning en de juiste voeding. Deze ervaring rondom vitaliteit neem ik als maatwerk mee in het werk voor jou.

Dylan Morre

Ervaring binnen Qrachtig

2013 – Momenteel werk ik tien jaar als begeleider in de psychosociale zorg. Ik blijf mijzelf ontwikkelen met diverse cursussen en trainingen. 

2019 – Naast mijn voormalige baan als persoonlijk begeleider bij Leermakers Groep heb ik Qrachtig in alle transparantie opgezet. 

2022 – In december 2022 heb ik de stap gemaakt om mijzelf volledig te richten op Qrachtig. Nu kan ik meer zorgvragen beantwoorden vanuit mijn eigen visie en vrijheid.

Vanuit Qrachtig spreek ik in de wij-vorm, we doen het namelijk samen. Samen met elkaar, met de omgeving, maar ook met andere ondernemers die ik aanhaak waar dat van belang is.